Πέμπτη, Μαρτίου 23, 2006

"Το διθέσιο"

Δέχομαι πως όλοι έχουν κάποιο πάθος. Άλλοι με τη ζωγραφική, κάποιοι με το να μαζεύουν φωτογραφίες, ορισμένοι συλλέγουν μινιατούρες δράκων, υπάρχουν αυτοί που τους αρέσουν να ανακατεύουν μυστήρια μπουκαλάκια με τα χρωματιστά υγρά που βγάζουν ατμούς και κάνουν μπουμ και τόσα άλλα..
Ένα από τα ποιο συνηθισμένα, και όχι μόνο αντρικό, είναι τα αυτοκίνητα. Στην εταιρία που δουλεύω οι μισοί έχουν πληρώσει δύο φορές την αξία του αυτοκινήτου για να το βελτιώσουν, είτε μηχανικά είτε εμφανισιακά. Τους ακούς που λένε «θα αλλάξω ζάντες και θα βάλω πιο χοντρές, θα του βάλω ένα καλύτερο καζανάκι και σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του εγκεφάλου θα αποδώσει τρελά. Μετά θα φτιάξω τις αεροτομές και θα σταματήσω τις αλλαγές για να μαζέψω λεφτά για το γάμο». Εμένα μου ακούγονται κινέζικα αλλά ΟΚ.

Η πλάκα ξεκινά όταν κάποιος δεν έχει αρκετά χρήματα για να ικανοποιήσει το πάθος του και αρκείται στο να πάρει ένα κουβά και με μερικές μετατροπές πάει στο διάστημα.

Φαντάζομαι κάπως έτσι σκέφτηκε ο τύπος με το Fiat 128 του 1975,πάνω κάτω, που είχε βάλει bucket καθίσματα και δε ξέρω ούτε εγώ τι άλλες μετατροπές είχε σκαρφιστεί.
Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μηχανή για να μεταφέρω την εικόνα που, όπως είχα διαβάσει κάπου, με έκανε να «βγάλω δεύτερο συκώτι» από τα γέλια.
Αλλά έμοιαζε κάπως έτσι :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Psychos κολυμβητηρίου!

Θεωρώ αρκετά λογικό το πρωί που ξυπνάς κ ετοιμάζεσαι για το κολυμβητήριο, να φορέσεις το μαγιό σου, αντί το εσώρουχο, ώστε μετά να βγάλεις α...