Σάββατο, Ιουνίου 03, 2006

Shopping Therapy

Δυο παλικάρια βρίσκονται σε μαγαζί με ρούχα. Ο ένας από τους δυο έχει εκφράσει την επιθυμία ότι θέλει να αγοράσει παντελόνι στρατιωτικού στυλ, μαύρο με τις τσέπες στο πλάι. Κάποια στιγμή το μάτι του ενός πέφτει σε ένα σημείο που έχει αρκετά και πάνε να χαζέψουν.
Βρίσκονται μπροστά στις κρεμάστρες και αρχίζουν να τα περιεργάζονται. Τα χρώματα ξεκινούν από λευκό, μπεζ, πιο σκούρο μπεζ, καφέ ανοικτό, πράσινο ανοικτό και πιο σκούρο, γκρι, και ένα-δυο μαύρα. Ποικιλία στα μεγέθη όχι και τόσο πλούσια, κυρίως μικρά νούμερα. Τα σχέδια στα παντελόνια πιο συμπαθητικά στα ανοιχτόχρωμα παρά στα μαύρα, αν και πάλι πολύ παράξενες οι γραμμές που είχαν.
- Χρειάζεστε βοήθεια; Ακούγεται η φωνή της πωλήτριας από πίσω.

Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο ένας σκεφτόταν πως το ύφασμα είναι πολύ μαλακό και περίεργο ενώ παράξενο και ασυνήθιστο ήταν που ορισμένα από τα παντελόνια είχαν λάστιχο στη μέση. Ο άλλος ήταν έτοιμος να πει πως τέτοιο στυλ παντελονιού που από τα φερμουάρ στο πλάι να κρέμονται κορδόνια είχε δει να φορά μια φίλη του.

- ..γιατί αυτά είναι τα γυναικεία, συνεχίζει η πωλήτρια.
- Ναι, από ότι φαίνεται χρειαζόμαστε βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Psychos κολυμβητηρίου!

Θεωρώ αρκετά λογικό το πρωί που ξυπνάς κ ετοιμάζεσαι για το κολυμβητήριο, να φορέσεις το μαγιό σου, αντί το εσώρουχο, ώστε μετά να βγάλεις α...