Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2006

Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι..

Χθες το βράδυ η ΔΕΗ αποφάσισε να με βάλει νωρίς για ύπνο.
Εκεί που καθόμουν όμορφα και ωραία *πουφ* σκοτεινιάζουν τα πάντα.. και επανέρχονται. Όχι δεν ήταν τα μάτια μου που έκλειναν από τη νύστα. Μια απλή πτώση τάσης. Τυχαίο, σκέφτομαι και συνεχίζω ότι έκανα. Δέκα λεπτά μετά αποφάσισα να κλείσω όλες της συσκευές που θα μπορούσαν να καούν μιας και οι πτώσεις συνέχιζαν ακάθεκτες. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο.
Έντεκα το βράδυ στο κρεβάτι, υπέροχα. Να δω καμιά ταινία δεν έπαιζε, ούτε και μουσική, να διαβάσω δεν είχα όρεξη οπότε μέτρησα τα αστέρια και κοιμήθηκα.

Χτυπά το ξυπνητήρι. Το κοιτάω, 07:30, στο δωμάτιο, λόγω του ότι δεν υπάρχει καμία ηλεκτρονική συσκευή ανοικτή, επικρατεί απόλυτη ησυχία. Από το λιγοστό φως που μπαίνει στο δωμάτιο φαίνεται πως η μέρα θα είναι γλυκιά. Γενικότερα υπάρχει η ατμόσφαιρα που συνθέτει ένα ήρεμο πρωινό Σαββάτου. Κλείνω το ξυπνητήρι και αλλάζω πλευρό.

Γύρω στη μια ώρα αργότερα, και εφόσον έχω μπουχτίσει ύπνο, ανοίγω τα μάτια μου και προσπαθώ να βρω το λάθος που υπάρχει στην «εικόνα».
…χθες ήταν Δευτέρα.. άρα σήμερα ΔΕΝ είναι Σάββατο..!!!

Η ακριβής ονομασία της ημέρας μου διέφευγε εκείνη την ώρα, σαν να προσπαθείς να ακουμπήσεις δυο όμοια φορτισμένα αντικείμενα δίπλα-δίπλα, και γενικότερα μέχρι τη δύση του ηλίου.

Άντε αύριο ξημερώνει Κυριακή..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Psychos κολυμβητηρίου!

Θεωρώ αρκετά λογικό το πρωί που ξυπνάς κ ετοιμάζεσαι για το κολυμβητήριο, να φορέσεις το μαγιό σου, αντί το εσώρουχο, ώστε μετά να βγάλεις α...