Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2005

Post #1

Hello World!

Έτσι δε ξεκινάνε όλα στον κόσμο των Η/Υ ? έρχεται το χαμόγελο του δημιουργού, ο οποίος μόλις έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάτι, και συνεχίζουμε με κάποιο random error του συστήματος που επαναφέρει τα πράγματα στην αρχική τους μορφή. Το χαμόγελο φεύγει από τον παραλίγο δημιουργό ο οποίος συνεχίζει το διάβασμα των άπειρων τόμων βιβλίων και σημειώσεων για να ανακαλυφθεί το λάθος. Το σύστημα συνεχίζει να μη κάνει τίποτα.

Έτσι και εγώ μετά από τόσο κόπο, διάβασμα, αγωνία, χρόνο, ψάξιμο και προσπάθεια (απλά έκανα register) κατάφερα να γράψω το πρώτο μου post! ...και μετά να το σβήσω. Είμαι σίγουρος πως αυτό θα συνεχίσει να γίνεται μέχρι να μάθω τι είναι όλες αυτές οι επιλογές που υπάρχουν και τι επιπτώσεις θα έχουν στον υπόλοιπο κόσμο.. ή μόνο εμένα.. ή και στα δύο.

Για να δούμε τώρα αυτό πως φαίνεται στο site

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από όλα τα πρώτα posts που έχω διαβάσει σε όλα τα blogs, αυτό είναι το καλύτερο. Και να θυμάσαι ότι, "όσο blogάρω, υπάρχω", οπότε καλή συνέχεια. :)

Psychos κολυμβητηρίου!

Θεωρώ αρκετά λογικό το πρωί που ξυπνάς κ ετοιμάζεσαι για το κολυμβητήριο, να φορέσεις το μαγιό σου, αντί το εσώρουχο, ώστε μετά να βγάλεις α...