Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2007

throw in a tree and a fat guy and you've got Christmas

Κατά καιρούς οι γείτονες μου παρατηρούν να εμφανίζεται μια περίεργη λάμψη στο δωμάτιο μου, ρωτάει «που βρίσκομαι;» και χάνεται.
Ο λόγος αυτού του φαινομένου είναι οι λαμπρές ιδέες που μου έρχονται.

Η τελευταία έμπνευση που είχα... μάλλον μια από τις τελευταίες (γενικός υπάρχουν περίοδοι που όταν είμαι σπίτι το βράδυ δε χρησιμοποιούμε τα φώτα, μερικοί φοράνε και γυαλιά ηλίου... Προσφέρω και τροπικό μαύρισμα) *βηχάκι για να επανέλθω σε αυτό που είχα ξεκινήσει να λέω.. και για να καθαρίσει ο λαιμός μου (ξύπνησα και είναι λίγο ξερός)* anyway μια από τις τελευταίες εμπνεύσεις που είχα ήταν να φτιάξω χριστουγεννιάτικα μαγνητάκια. Ναι, από αυτά που ακουμπάμε στις πόρτες των ψυγείων.

Η υλοποίηση είναι αρκετά απλή, θεωρητικά. Παίρνεις μια έτοιμη φόρμα με χριστουγεννιάτικες φιγούρες, γύψο και μαγνήτη. Τα αναμιγνύεις και Voilà!
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οι μαγνήτες. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα που μπορώ να βρω και για ποιον λόγο να υπάρχει κάποιος που να πουλάει μαγνήτες.

Έτσι είπα να ρίξω μια πρόχειρη ματιά στο google.
Εδώ υπάρχουν κάποιες χαριτωμένες ιδέες αλλά όχι ιδανικές.
Μετά έπεσα σε αυτό το site. Εντυπωσιάστηκα!

Όχι μόνο έχουν αυτό που θέλω, μαγνήτες, αλλά υπάρχει σε μεγάλη γκάμα από μεγέθη. Επίσης υπάρχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι για τον κάθε μαγνήτη (διαστάσεις, βάρος, μαγνητισμός, ελκτική δύναμη) και αν κάτι δε ξέρεις τη σημαίνει στο αναλύουν!
Στα θετικά μπορώ να προσθέσω ότι έχουν μεταφράσει το site σε 13 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της ελληνική, καθώς και πως σου προτείνουν κόλλα για την περίπτωση που θες να κολλήσεις κάτι πάνω (duh!).

Μια δοκιμή θα μας δείξει.
Κάποια στιγμή στο μέλλον θα σηκώσω καμία φώτο, αν όλα πάνε καλά.

6 σχόλια:

MTdoggie είπε...

αν πετυχει,πες το και σε μας για να το κανω.εχω τρελα με τα μαγνητακια στο ψυγειο!!τι εχει γινει τελευταια και εισαι λαληστατος??

daydreamer είπε...

Δεν περνας καμμια βολτα και απ' τη γειτονία μου που ο δήμος δεν έχει βαλλει καλο φωτισμο?Παντως εισαι προκομενο παιδι, οφειλω να παραδεχτω!

elf είπε...

I will!
Δε ξέρω αλλά θα μου περάσει.  Απλά χρειάζεται υπομονή και κατανόηση .

Η μόνη εικόνα να συνυπάρχει η λέξη προκομμένος και εγώ που μου έρχεται είναι:
Το πόδι να χτυπάει νευρικό στο πάτωμα. Το ένα χέρι στη μέση, το άλλο να το κουνάει σπασμωδικά. Το πρόσωπο αρκετά θυμωμένο που προσπαθεί να συγκρατηθεί, με μια ελαφριά κόκκινη απόχρωση, και ένα μικρό μαύρο συννεφάκι από πάνω της.
"Τα έμαθες τι έκανε πάλι ο προκομμένος σου;!"

patsiouri είπε...

Εμε΄ςι είχαμε αλλά μας κλέψανε και τα πήρε ο κλέφτης μαζί με τα προφυλακτικά και τις μπύρες...

elf είπε...

μαλακία

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό το supermagnete.de!

Thanks!