Κυριακή, Ιουνίου 17, 2007

More than meets the eye

Το είχα αποφασίσει. Θα πήγαινα να το δω. Είχε βγει στους κινηματογράφους από τις 12 του μηνός σήμερα είχε 16 και το θεωρούσα απαράδεκτο να μην έχω πάει να το δω ακόμα.
Έτσι άρχισε η ενημέρωση του λαού. "Σήμερα κατά τις 21:00 - 22:00, αναλόγως από το την ώρα της παράστασης, έχει Transformers". Κάποιοι είπαν πως θα έρθουν μόλις το άκουσαν άλλοι είχαν κανονίσει και ορισμένοι χρειάστηκαν να τους πείσω. Σε μερικούς δεν έπιασε ούτε αυτό.

Επόμενο θέμα, τα εισιτήρια. Θα τα κλείσουμε από νωρίς; Θα πάμε χύμα στο κύμα και ότι βρούμε; Το πρόβλημα λύθηκε γρήγορα, όλοι συμφώνησαν να τα κλείσει από νωρίς ο μαλάκας. Δηλαδή εγώ.

Ξεκινάω την αναζήτηση για το τι ώρα έχει παράσταση. Δε βρίσκω πουθενά τίποτα. Δεν είναι δυνατόν, σκέφτομαι.. αρκετά δυνατά και με τη συνοδεία ορισμένων επιθέτων που δε θα ήθελα να αναφέρω, έπαιξαν την ταινία για μια βδομάδα δε πούλησε και την απέσυραν από τις αίθουσες; Θυμήθηκα αρκετά χρόνια πίσω που περίμενα πως και πως να δω την καινούρια ταινία Star Trek και στην ελλάδα παίχτηκε σε 2-3 "παρακμιακά" cinema για μια βδομάδα και τέλος. Ούτε που είχε ακουστεί. Ήταν άλλο ένα τουβλάκι στις παιδικές τραυματικές εμπειρίες μου που με οδήγησε στο να.. έπρεπε να βρω κάποια διαφήμιση της ταινίας για να βεβαιωθώ πως θυμάμαι σωστά την ημερομηνία. Και βρήκα! Και είχα δίκιο! Η ταινία θα κυκλοφορούσε στις δώδεκα!
Δώδεκα Ιουλίου..
Εκείνη η στιγμή ήταν σαν να είμαι μόνος μου στη μέση μιας ερήμου, να κρατάω ένα τρύπιο φλασκί με νερό και να θέλω να φωνάξω αλλά ο λαιμός μου να έχει ξεραθεί και να μη μπορώ.

Βέβαια, από την άλλη... Πέμπτη βγήκε το fantastic 4... μμμ δε νομίζω να πειράξει κανέναν μια μικρή αλλαγή σχεδίου.

2 σχόλια:

mtdoggie είπε...

δυστυχως δεν προλαβαινω να παω σινεμα αυτες τις μερες ουτε καν να παρω κανενα κλεψιμέικο dvd για να δω καμια ταινια,αλλα μολις τελειωσω με την εξεταστικη εννοειται οτι πρωτα θα χτυπησω transformers και μετα fantastic 4!

daydreamer είπε...

9 και σήμερα!!!