Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

18 Σεπτεμβρίου 2008

Κατά μια διαολεμένη σύμπτωση από την αρχή του μήνα είχαν πέσει στην αντίληψή μου πολλά γεγονότα που είχαν σαν αφετηρία τις 18 Σεπτεμβρίου.

Μπορώ να ομολογήσω πως πέρασε από το μυαλό μου πως μπορεί να πρόκειται και για καμία σημαντική κοσμική μέρα (ακούγετε πολύ cool).

 

Από το βράδυ φάνηκε πως το θέμα 18/9 βρωμάει.

Το πρωί η μυρωδιά ήταν πιο έντονη όταν χρειάστηκε 1 ½ ώρα το λεωφορείο (08:30 – 10:00) να διασχίσει την Αμφιθέας όταν συνήθως χρειάζεται 15 – 20 λεπτά. Αντί να φτάσω στη δουλειά 9:00 – 9:30 έφτασα στις 11:00, λεπτομέρειες.

Για τη συγκεκριμένη καθυστέρηση ψυλλιάζομαι πως φταίνε οι καραγκιόζηδες (μην αρχίσω τα καντήλια) έλληνες που δεν έχουν λεφτά αλλά στις 9 το πρωί μπορούν να ξυπνήσουν να πάνε στα εγκαίνια του Saturn!

Η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα με τα γεγονότα που ακολούθησαν την αργοπορία.

 

Μάλλον είναι μια από αυτές τις μέρες του μήνα που δεν πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι παρά μόνο για να πάρεις τηλέφωνο και να πεις πως είσαι άρρωστος.

4 σχόλια:

daydreamer είπε...

Ενα και μονο ενα κοσμικο και κοσμοιστορικο γεγονος ξερω οτι συνεβη 18/9:η γεννηση της παγκοσμιου φημης και υπερλαμπρης μπλογκολογου daydreamer, αν εχεις ακουστα!!!!

elf είπε...

Ώστε εσύ έχεις κλέψει τη λάμψη της ημέρας ε ?
Τι να πω? Τι να πω! …
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!! Ότι επιθυμείς!!!! :)



Αυτή η μέρα γίνεται όλο και πιο παράξενη πάντως …

patsiouri είπε...

Χρόνια πολλά daydreamer!!!!!!

Εγώ το σταθερό τηλέφωνο το έχω δίπλοα στο κρεβάτι γιατί τέτοιες μέρες δε λέει καν να σηκωθείς ΟΥΤΕ για να πάρεις τηλέφωνο!

Ασχετο, αλλά εμένα η μέρα μου πάει χάλια αν συναντήσω πρωί πρωί παπά στο δρόμο...τσεκαρισμένο.

Ίσως επειδή από μικρή φοβάμαι τις καλόγριες, τι να πω!

elf είπε...

Η βλακεία είναι βέβαια πως το ότι πρόκειται για μια από αυτές τις μέρες το καταλαβαίνεις κάπως αργά.

hahahaha φαντάζομαι τους παπάδες σε συγκέντρωση να σχολιάζουν πως αν πετύχουν patsiouri στο δρόμο η μέρα τους πάει κατά διαόλου.

Psychos κολυμβητηρίου!

Θεωρώ αρκετά λογικό το πρωί που ξυπνάς κ ετοιμάζεσαι για το κολυμβητήριο, να φορέσεις το μαγιό σου, αντί το εσώρουχο, ώστε μετά να βγάλεις α...