Παρασκευή, Μαΐου 02, 2008

Suicidal Dream

Το γνωρίζω πως έχω μια τάση να βλέπω περίεργα όνειρα, αλλά αυτό παρά ήταν περίεργο, ακόμα και για εμένα. 


Είχα πάει εκκλησία με τη μητέρα μου και την αδελφή μου. Γενικότερα, αν δε κοιμάμαι δε συνηθίζω να πηγαίνω εκκλησία.  Μέσα στο ναό ήταν μαζεμένοι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί με σκοπό να μιλήσουν για αυτά που συνηθίζουν να μιλάνε.

Δε θυμάμαι τι λέγαν, αυτό που μου έχει μείνει είναι πως πριν κάποιοι ξεκινήσουν και άλλοι αφού είχαν τελειώσει την ομιλία τους, βούρτσιζαν τα δόντια τους και μετά ξεπλενόταν με αγιασμό. Το νερό και ότι άλλο είχε το στόμα τους το έφτυναν στο πάτωμα, μπροστά σε όλο τον κόσμο. Δεν υπήρχε ούτε τουαλέτα ούτε κάτι σαν κουρτίνα για να μη φαίνονται.

Μέσα στο κτίριο ακουγόταν ένας παράξενος θόρυβος, αλλά δε μπορούσα να προσδιορίσω τι ακριβώς ήταν.

Κάποια στιγμή βαρέθηκα και βγήκα από την πάνω πόρτα. Είδα τους στρατιώτες να τρέχουν κάνοντας γυμναστική, όπως συνηθίζεται έξαλλου, γύρω από το ψηλό τοίχος που υπήρχε στον περίγυρο της εκκλησίας. Προχώρησα προς την πύλη να βγω έξω αδιαφορώντας για τον θόρυβο που ακουγόταν πιο δυνατά τώρα.

Μόλις βγήκα θυμήθηκα πως είχα ξεχάσει την συσκευή που άκουγα μουσική σε κάποιο παγκάκι στην άλλη μεριά της εκκλησίας, οπότε ξαναμπήκα και άρχισα να   περπατάω κατά μήκος του ναού.

Ο θόρυβος ήταν πιο δυνατός τώρα και θύμιζε τον εκκωφαντικό ήχο που ακούγετε όταν σπάνε τεράστια κομμάτια πάγου στον βόρειο πόλο. Κοίταξα τον τοίχο της εκκλησίας ο οποίος  είχε γεμίσει ρωγμές.

Άνοιξα την πόρτα, φώναξα να βγουν όλοι έξω και μετά ξύπνισα. 


Χάθηκε ο κόσμος να δω πως με κυνηγάνε όμορφες γυναίκες ή πως πέφτω από ουρανοξύστη; 

Στα διάλο... 

5 σχόλια:

patsiouri είπε...

Xα χα, ακριβώς στο διάολο πήγες!

Pixel Sprite είπε...

efages poly pagoto to pasxa mallon elf:P

Dory είπε...

Εννοείς "όμορφες ΓΥΜΝΕΣ γυναίκες..." μάλλον, ε? Που να σε κυνηγάνε για να σου σκίσουν τα ρούχα? Ε? Ε? Σάαααακηηηηηηηηηηη....

daydreamer είπε...

Noμιζω πως ηρθε η ωρα να παρεις ονειροκριτη!!!

elf είπε...

κλαψ! λύγμ! θα το τρώω το φαγητό μου από εδώ και πέρα! αλήθεια!

δεν έφαγα πολύ! Αν δε λέω αλήθεια να πέσει παγωτό να με πλακώσει.

Η αλήθεια είναι πως αν τις ενοχλούν τα ρούχα τους, εμένα δε θα με πειράξει να τα βγάλουν.

Μια φορά που είχα προσπαθήσει να βγάλω άκρη από έναν ονειροκρίτη της γιαγιάς μου, μπερδεύτηκα περισσότερο. Και δεν έχω λόγο να πω ψέματα.

Psychos κολυμβητηρίου!

Θεωρώ αρκετά λογικό το πρωί που ξυπνάς κ ετοιμάζεσαι για το κολυμβητήριο, να φορέσεις το μαγιό σου, αντί το εσώρουχο, ώστε μετά να βγάλεις α...