Τρίτη, Ιανουαρίου 29, 2008

Έκθεση

Ποτέ δεν ήμουνα καλός στην έκθεση. Νομίζω πως ήταν από τα χειρότερα μου μαθήματα.

Πάντα είχα τεράστιο πρόβλημα να ξεκινήσω. Μια μέρα μου ήρθε η έμπνευση να χρησιμοποιήσω το θέμα σαν εισαγωγή. Η καθηγήτρια για κακή της τύχη δεν αντέδρασε σε εκείνη την έκθεση. 'Ετσι και εγώ το καθιέρωσα. Ξεπέταγα την εισαγωγή στα γρήγορα, αντιγραφή του θέματος, και χάλαγα περισσότερο χρόνο σε προσευχές για το τι να γράψω στο κυρίως θέμα. Βέβαια και η καθηγήτρια δε ξεχνούσε να μου αναφέρει πόσο λάθος ήταν αυτό, κάθε φορά που γράφαμε.


Η καλύτερη έκθεση που είχα γράψει ποτέ ήταν στο δημοτικό. Το θέμα ήταν σαφέστατο, "Ποιο ζώο σας αρέσει". Δεν νομίζω πως με είχε απασχολήσει ως τότε το συγκεκριμένο ερώτημα και χρειάστηκε να το σκεφτώ αρκετή ώρα. Μετά από ώριμη σκέψη και αρκετή ανάπτυξη μέσα στο μυαλό μου έγραψα... "Ο σκύλος".

Το θεϊκό ήταν πως υπήρξε συμμαθητής μου που έγραψε χειρότερα από εμένα... "αγελάδα".


Καλά ρε φίλε, ούτε ένα άρθρο; που πας;

2 σχόλια:

Dory είπε...

Χαχαχα! Και ποιο ήταν το σχόλιο της καθηγήτριας; "Elf παιδί μου, άλλη φορά, να χρησιμοποιείς και κανένα προσδιορισμό. Π.χ. Ο φίλος μας ο σκύλος! Έτσι, να είναι πλούσιος ο λόγος μας..."

elf είπε...

Είχε την απαίτηση να το δικαιολογήσω… εγώ απάντησα απλά σε ότι με ρώτησαν, όλα τα άλλα ήταν αηδίες.

Psychos κολυμβητηρίου!

Θεωρώ αρκετά λογικό το πρωί που ξυπνάς κ ετοιμάζεσαι για το κολυμβητήριο, να φορέσεις το μαγιό σου, αντί το εσώρουχο, ώστε μετά να βγάλεις α...