Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2008

Λεωφορεία

Ήμουνα στο λεωφορείο και επέστρεφα σπίτι ακούγοντας μουσική.  Μου αρέσει να παρατηρώ τον κόσμο στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πάντα ακούω μουσική. Δίνει μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα. Το βλέμμα μου πέφτει σε δυο ανθρώπους. Μια γυναίκα που κάθεται και έναν άντρα που κρατιέται από πάνω της. Από τα βλέμματά τους εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι. 

Σε κάποια στιγμή κάτι λένε, δεν ακούω λόγω της μουσικής. Η γυναίκα σηκώνεται και πλησιάζουν την πόρτα. Προφανώς η επόμενη στάση είναι αυτή που κατεβαίνουν. Ο άντρας κρατιέται στην πόρτα και η γυναίκα τυλίγει το χέρι της και ακουμπάει το κεφάλι της στο μπράτσο ενός που ήταν στην άλλη μεριά της πόρτας, δεν τον είχα προσέξει ως εκείνη την ώρα. Πιθανότατα αδελφός της. Μικρότερος θα έλεγα.

Το λεωφορείο σταματάει. Οι πόρτες ανοίγουν. Η τύπισσα πάει να βγει και κοιτάει αυτόν που είχε τυλιχτεί πάνω του, διαπιστώνοντας πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα ποιος είναι ο τύπος. Ο δικός της έχει λιώσει στα γέλια και αυτή τον κατεβάζει από το λεωφορείο με κλωτσίδια και μπουνίδια, έχοντας ζητήσει πρώτα συγνώμη από τον άγνωστο άνθρωπο.


Απίστευτο γέλιο το σκηνικό.  

5 σχόλια:

patsiouri είπε...

Γαμάτο!!! Πω πω ρόμπα!

Dory είπε...

Α-πί-στευ-το!!!
Εσύ συγκρατήθηκες ή είχες πέσει κάτω από τα γέλια;
Έχω και μια ακόμη απορία: Γιατί μόνο σε σένα τυχαίνει να τα βλέπεις αυτά;

thanx Elf :)

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα! Γαμάτο!

daydreamer είπε...

Φοβερο!!Θα χει κι αυτή να το λέει!!Μου θυμιζει εμενα που, σε οχι τοσο τραγικο περιστατικο,ειχα μπερδεψει τη μανα μου με μια ξενη κυρια!!Παντως και εγω συνηθιζω να ακουω μουσικη και να παρατηρω τον κοσμο!!Δε θεωρειται κατινια ναι?

MTdoggie είπε...

ασε το εχω παθει στο super market...νομιζα οτι διπλα μου ηταν η μαμα μουμε το καροτσι, επαιρνα πραγματα απο το ραφι και τα εβαζα στο καροτσι μεχρι που συνειδητοποιησα οτι ηταν μια αλλη κυρια με το ιδο μπουφαν!!!ροοοομπα!!!!!!

Psychos κολυμβητηρίου!

Θεωρώ αρκετά λογικό το πρωί που ξυπνάς κ ετοιμάζεσαι για το κολυμβητήριο, να φορέσεις το μαγιό σου, αντί το εσώρουχο, ώστε μετά να βγάλεις α...